Maaltyd is een initiatief van SKSG. We hebben dit concept ontwikkeld, omdat wij dromen van gelijke kansen voor álle kinderen en omdat we weten hoe belangrijk een gevarieerde, gezonde en uitgebalanceerde maaltijd is voor kinderen en hun ouders of verzorgers.

‘Wat gaan we vanavond eten?’

Je hebt een drukke dag gehad op het werk en haast je in allerijl naar de opvang om je kinderen op te halen. Wanneer je met je kroost op de fiets zit, hoor je vanaf het zitje op je bagagedrager de dagelijks terugkerende vraag: ‘Wat gaan we vanavond eten?’

In gedachten wandel je door je koelkast en vriezer. Zelfs met de beste wil valt daar niet iets voedzaams van te maken. Je had boodschappen willen halen, maar dat is gewoonweg niet gelukt vandaag. Dus ja, wat gaan we eten? Want er moet namelijk nog van alles! Badderen, tanden poetsen, pyjama’s aan, verhaaltjes lezen. En er staat nog een flinke afwas, de stofzuiger mag ook wel eens door de woonkamer en je herinnert je ineens dat de kledingkasten leeg, maar de wasmanden vol zijn. Even snel een boterham smeren en de kinderen aan tafel zetten, terwijl je alvast wat klusjes doet, dan maar? Maar heb je dat gisteren niet ook al gedaan? En de dag daarvoor had je in alle vluchtigheid een pizza in de oven gegooid. Je kunt natuurlijk eten bestellen, maar dat pakt altijd toch weer flink duurder uit dan je zou willen.

Je wilt natuurlijk het liefst dat je kinderen elke avond een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd krijgen, die niet bol staat van de e-nummers. Dat zij elke dag hun aanbevolen portie groente, vitamines, eiwitten en goede vetten krijgen. Maar hoe dan?

Maaltyd biedt dé oplossing.

Onze oplossing

Maaltyd verzorgt smakelijke en echt gezonde kant-en-klaar maaltijden voor álle Groningse kinderen en hun ouders. De maaltijden zijn koelvers en worden speciaal ontwikkeld met producten die passen bij het smaakprofiel van jouw kind. En ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar. Al vanaf € 4,99,- p.p. kun jij elke doordeweekse avond een gezonde maaltijd op tafel zetten. Met het persoonlijke besteladvies helpen we jou en je gezin met écht gezond en lekker eten. Geen onnatuurlijke smaakversterkers, geen onnodige verzadigde vetten en geen kunstmatige suikers.

Meer tijd met je gezin

Je bestelt Maaltyd drie dagen voordat je de gezonde maaltijd wilt ontvangen. Wij maken het voor je klaar en zorgen dat je het op kunt halen bij één van de twee ophaallocaties. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over het halen van boodschappen en het bereiden van een gezonde avondmaaltijd.

Geen voedselverspilling

Doordat je drie dagen van tevoren je bestelling plaatst, kunnen wij precies bepalen hoeveel maaltijden er per dag gemaakt moeten worden. Zo voorkomen we onnodige voedselverspilling en weet jij precies op welke dagen je een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten.

Meer weten over Maaltyd?

Contact